Kalendarz

Menu


Zapraszamy do odwiedzenia naszej restauracji. Jesteśmy do Państwa dyspozycji przez cały tydzień w godzinach od 7:00 do 23:00. Do dyspozycji Gości hotelowych jest również room service.


Karta win
Zobacz

Śniadania – serwujemy do godziny 11:00:
1.1Jajecznica z trzech jaj na maśle/ na szynce8 zł
1.2Omlet z serem, pomidorem, szynką10 zł
1.3Stół szwedzki / półmisek śniadaniowy25 zł
Przystawki:
2.1Tatar siekany z polędwicy wołowej (100g)30 zł
2.2Pieczone wątróbki drobiowe (100g) z malinami podawane na sałacie18 zł
2.3Pieczony camembert (80g) podawany z gruszkami i brzoskwiniami na musie truskawkowym18 zł
2.4Sałatka z łososiem (100g) pod kruszonką z chleba razowego podawana z dressingiem malinowym25 zł
2.5Sałatka di Chef z kurczakiem (100g) podawana z sosem vinaigrette25 zł
2.6Sałatka z serem kozim i ananasem podawana z dressingiem jabłkowo- musztardowym28 zł
Zupy:
3.1Rosół z domowym makaronem6 zł
3.2Zupa rybna8 zł
3.3Krem z cebuli z grzankami8 zł
3.4Żur kujawski12 zł
3.5Zupa sezonu10 zł
Dania z wołowiny:
4.1Befsztyk wołowy (200g) z sosem borowikowym oraz zielonym pieprzem podawany z ziemniakami gotowanymi oraz burakami karmelizowanymi60 zł
4.2Polędwica wołowa (200g) w sosie kurkowym podawana z kopytkami i bukietem warzyw gotowanych60 zł
4.3Stek z polędwicy wołowej (300g) z sosem czosnkowym podawany z ziemniakami gotowanymi i bukietem warzyw gotowanych60 zł
Dania z wieprzowiny:
5.1Pieczone polędwiczki wieprzowe (180g) w sosie zboczniakiem podawane z ziemniakami księżnej i gotowaną marchewką38 zł
5.2Pieczone plastry schabu (180g) z musem morelowym podawane z puree ziemniaczanym i bukietem warzyw gotowanych36 zł
5.3Pieczone polędwiczki wieprzowe (180g) w sosie jabłkowo- musztardowym podawane z ziemniakami gotowanymi i bukietem warzyw gotowanych38 zł
Dania z drobiu:
6.1Pierś z kurczaka (150g) pieczona w kolendrze podawana z kopytkami, szpinakiem, prażonym słonecznikiem i sosem śmietanowym32 zł
6.2Pierś z kurczaka (150g) z kurkami i serkiem panierowana w tempurze podawana z ziemniakami pieczonymi i bukietem warzyw gotowanych34 zł
6.3Grillowana pierś z kurczaka (150g) na szpinaku podawana z kaszą pęczak, pesto, pomidorkami i serem feta oraz sałatką wiosenną32 zł
Ryby:
7.1Mazurski sandacz (180g) w sosie z porów i leśnych kurek podawany z ryżem i bukietem warzyw gotowanych50 zł
7.2Pieczony łosoś (180g) na placku rosti ze szpinakiem podawany z sałatką wiosenną50 zł
7.3Pieczony dorsz (200g) w sosie cytrynowym podawany z ryżem i bukietem warzyw gotowanych45 zł
Dania wegetariańskie:
8.1Risotto z warzywami16 zł
8.2Risotto z krewetkami królewskimi (150g)30 zł
8.3Risotto z leśnymi grzybami25 zł
Dania dla dzieci:
9.1Kotlet devolaille (100g) podawany z frytkami i gotowaną marchewką20 zł
9.2Naleśniki z twarogiem i sosem waniliowym lub kremem czekoladowo- orzechowym15 zł
9.3Spaghetti z sosem pomidorowym/ bolognese18 zł
Desery:
10.1Lody z malinami na gorąco12 zł
10.2Fondant czekoladowy z lodami i sosem owocowym12 zł
10.3Deser sezonu10 zł

Wszystkie ceny zawierają podatek VAT

autos restauracja solec dania menu
Menu- mała galeria
autos restauracja waniliowa menu
Menu- mała galeria
dania menu hotel restauracja autos
Menu- mała galeria
dania menu restauracje solec kujawski
Menu- mała galeria
hotel restauracja autos dania menu
Menu- mała galeria
restauracja autos dania menu
Menu- mała galeria
restauracja autos solec kujawski dania menu
Menu- mała galeria
restauracja leśna solec kujawski dania menu
Menu- mała galeria
restauracja solec dania menu
Menu- mała galeria
solec restauracja dania menu
Menu- mała galeria